Absolute 90s

Bandet, der er perfekt til firmafesten

Bandet består af 4 fantastiske musikere: Kasper Lauersen på bas, Jesper Bo Rasmussen på keyboards, Morten Lyngsøe på trommer og Katrine Daugaard på vokal. Med Katrine Daugaard i front er der garanteret en vokal af høj kvalitet. Hun er konservatorieuddannet og kendt fra sin deltagelse i Melodi Gran Prix i 2001. Sammen med de øvrige yderst erfarne musikere, er bandet en stilsikker leverandør af 90’ernes allerstørste hits.

Velkommen i den musikalske tidsmaskine

Absolute 90s inviterer jer med i den musikalske tidsmaskine til brylluppet, firmafesten eller hvor der ellers skal festes igennem til det bedste fra 90’erne. Der er dømt pop, dance og R’nB. Bandets repertoire er bredt og indeholder det bedste fra Spice Girls, Britney Spears, Ace of Base, Whitney Houston, Londonbeat, Madonna, Dr. Alban, Mr. President og mange andre. Absolute 90s er et band, der kommer helt ud over scenekanten, og de leverer et show fyldt med energi og spilleglæde. Det er 90’ernes allerstørste hits leveret af et fantastisk 90’er band. Absolute 90s tilbyder også pakkeløsninger med musik under maden, så der er sikret musik af høj kvalitet fra start til slut.

Bookes som:

Forespørg på Absolute 90s

Send en uforpligtende forespørgsel på Absolute 90s og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.