All Stars United

Topprofessionelt partyband

All Stars United er med sine 13 professionelle musikere i grundbesætningen et stort og fuldendt partyband. De har både tre vokaler, fem blæsere og en fem mand stor rytmegruppe. Dermed er du med All Stars United sikker på en fuldendt koncertoplevelse rykket direkte ind til dit arrangement. Bandet formår at levere varen hver evig eneste gang med stort show og stor lyd. Med et professionelt band får du sikkerheden for leverancen – All Stars United skuffer ikke, hverken visuelt eller musikalsk.

Det ultimative partyband

All Stars United spiller som et selvkørende og velspillende partyband af højeste kaliber med Bjarne Langhoff i spidsen. Bandet spiller til alle typer af arrangementer. De kan også fungere som det ultimative backingband for landets største solister. Hvis du er i tvivl, om du skal vælge en solist eller et band, så er der her mulighed for at kombinere. I begge konstellationer er de ganske fantastiske.

Fra 80'erne til i dag

Bandet leverer et fantastisk show med de velkendte internationale hits fra 80’erne, 90’erne og op til i dag. De mestrer et utal af genrer og kan tilpasse deres sæt præcis til dit arrangement og publikum. Når de optræder, er det med et show, der taler til både øjne, øre og krop, og de forstår at give publikum en uforglemmelig oplevelse hver gang. De er et sikkert hit til ethvert arrangement.

Bandet leverer et fantastisk show med de velkendte internationale hits fra 80’erne, 90’erne og op til i dag. Når de optræder, er det med et show, der taler til både øjne, øre og krop, og de forstår at give publikum en uforglemmelig oplevelse hver gang. De er et sikkert hit til ethvert arrangement, for de leverer musik til enhver smag og af højeste kaliber.

Bookes som:

Forespørg på All Stars United

Send en uforpligtende forespørgsel på All Stars United og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.