Bjarne Langhoff

Du skal booke Bjarne Langhoff fordi

Musik er Bjarne Langhoffs store kærlighed. Det bedste han ved er at stå på en scene og optræde, og det kan virkelig mærkes. Det er med smil og charme, at Bjarne Langhoff indtager scenen. Han fanger publikum og imponerer med sin dygtighed, og han når helt sikkert langt ud over scenekanten.

Som 10-årig begyndte Bjarne at synge og allerede som 11-årig kom han med i sit første band som pianist. Den første musikalske tjans førte ham til både Polen og USA. Bjarne har siden medvirket i en række musikalske projekter, blandet andet musicals som Hair, Chess og Grease, som deltager ved Dansk Melodi Grand Prix. Han har også optrådt som sanger og keyboardspiller med disko-orkestret Le Freak fra 1997-2004. Siden har han kun forfinet sit musikalske talent og er i dag uddannet på Rytmisk Konservatorium i Aarhus.

Kendt fra Voice

Bjarne blev landskendt, da han sang sig ind i hjerterne på dommere og publikum i TV-programmet The Voice – Danmarks største stemme, hvor han endte på en flot 3. plads. Han fik dommer Lene Nystrøm til at græde allerede ved blindtesten. Han er garant for kuldegysninger og smukke musikalske oplevelser til et hav af mennesker. Og nu er det din mulighed for at opleve Bjarne Langhoff til dit arrangement.

Bookes som:

Forespørg på Bjarne Langhoff

Send en uforpligtende forespørgsel på Bjarne Langhoff og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.