CoolNewMen

Du skal booke CoolNewMen fordi

CoolNewMen består af 5 talentfulde musikere, som spiller den lækreste jazzmusik. Det er perfekt til at skabe den helt rigtige lounge stemning. Gruppen udgør en smagfuld jazzkvintet med stil og er perfekt til dinner og reception. Når bandet optræder, kan du forvente den fulde pakke med klaver, guitar, kontrabas, trommer og saxofon.

Kæmpe musikalsk repetoire

Det er en yderst stilfuld gruppe. De er altid tilbagelænet, velspillende og velklædt. Der er et aldersspænd på tyve år i gruppen, og det afspejler sig i deres musikalske repertoire. Du kan forvente alt fra jazzificerede versioner af ”Love for sale” med Cole Porters og ”Time” med Pink Floyd til ”Don’t stop the music” med Rihanna og andre nye kunstnere. Kun fantasien sætter grænser.

CoolNewMen er perfekte til dinner eller reception, hvor du ønsker et smagfuldt og stilet musikalsk indslag. Med musik til dit særlige arrangement - fx receptionen, både firma eller privat - skaber du en særlig stemning. Det er muligheden for at løfte et arrangement til næste niveau. Du får et professionelt afviklet arrangement, hvor der er styr på tingene fra start til slut.

Bookes som:

Forespørg på

Send en uforpligtende forespørgsel på og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.