DJ Per Hansen

DJ med erfaring fra klubben, firmafester og private arrangementer

Per Hansen har mange års erfaring som DJ. Han har spillet på flere forskellige klubber og til utallige firmafester og private arrangementer. Han er derfor et oplagt og erfarent valg til de fleste slags fester - både bryllup, fødselsdag og firmafesten. Med sine mange års erfaring har han udviklet en eminent evne til at læse sit publikum. Han taget temperaturen på selskabet og guider jer, så musikken passer til stemningen hele festen igennem. Han tager også med stor glæde imod musikønsker både fra værten på forhånd, men også på aftenen.

Bred musiksmag skræddersyet til dit arrangement

Med Per Hansen bag pulten, spænder musikken vidt. Han spiller alt lige fra de nyeste radiohits til de gode gamle klassikere, som alle kan synge med på. Han fungerer som en yderst professionel DJ, der har fuldstændig styr på, hvad han laver. Du kan forvente fed musik og ømme fødder dagen derpå. Per Hansen spiller i hele landet og spiller både til dinner og dans.

Bookes som:

Forespørg på

Send en uforpligtende forespørgsel på og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Vi havde en fantastisk fest og DJ Per Hansen var rigtig god og en flink fyr, Så vi er meget tilfredse.

  Carina Kærvang / Aalborg Engineering

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.