Dodo and the dodos Booking

Dodo and The Dodos Booking

Book Dodo and The Dodos her

Dodo and The Dodos er et af Danmarks absolutte yndlingsbands, og det har de været i mange år efterhånden. De har over 1,5 millioner solgte albums i bagagen, de har leveret en lang række hits i sværvægtsklassen, og gruppen er efterhånden blevet folkeeje. De forener alle aldersgrupper, og alle synger gladeligt med på gruppens mange evergreens.

Publikum er det vigtigste

Bandet er en sand succes, og det skyldes netop deres samspil med publikum. Som de selv siger: ”Vi overholder overenskomsten med vores publikum. Vi skal være ydmyge og 110 procent til stede, og har for længst indset, at vores sange ikke længere kun er vores. Hvis vi prøver at køre den hjem på automatpiloten, kommer folk ikke næste gang.”

Oplev nolstagien

De er Danmarks absolutte yndlingsbands, og det hænger i høj grad sammen med den sprudlende spilleglæde, de udviser. Der er dømt indlevelse, energi og god stemning, når gruppen optræder. Alle kan og vil være med, når de inviterer til fællessang. Der ingen tvivl om, at Dodo og resten af bandet har en stor plads i danskernes hjerter. Bandets trofaste fanskare møder talstærkt op til koncerter og starter fællessang længe før bandet overhovedet er gået på scenen.

Bookes som:

Forespørg på Dodo and The Dodos

Send en uforpligtende forespørgsel på Dodo and The Dodos og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.