Elsebeth Dreisig

Danmarks dygtigste sopran

Elsebeth Dreisig har alt hvad du kan ønske hos en sopran. Hendes stemme rammer alle toner perfekt, selv de høje af slagsen. Hun giver os den gåsehud og håroprejsning, vi alle ønsker fra en sopran.

Hun er det perfekte valg som et happening indslag til en fest eller til brylluppet. Du kan overraske dine gæster med en intim og speciel oplevelse. Dreisig er den absolut bedste sopran, du kan opleve live i Danmark og vil med garanti efterlade dine gæster med en oplevelse, de aldrig vil glemme.

Hun blev uddannet på det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 1994.
Gennem mange år har hun været tilknyttet Den Jyske Opera som operasolist. På Det Kongelige Teater har hun sunget Musetta i ”La Bohéme”, Antonia i Offenbachs ”Hoffmanns Eventyr” og Hanna Glawari i ”Den glade Enke”. Hun blev for alvor kendt i Danmark i 2006, da hun sang Gabi White i Niels Marthinsens opera ”Skriftestolen”.

Bookes som:

Forespørg på Elsebeth Dreisig

Send en uforpligtende forespørgsel på Elsebeth Dreisig og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.