Henrik Launbjerg

Nærværende performer kendt fra både tv og teater

Med Launbjerg har vi fat i en alsidig og eftertragtet performer. Gennem årene har han begejstret tusindvis af danskere på tv, teater, radio og til private events. Han blev landskendt da han, sammen med sine brødre, indtog den danske musicalscene i 90’erne og samtidigt var frontfigur i bandet: ”Toys of Joy”. Med optrædener i bl.a. ”Hit med sangen” og ”Go’ Morgen Danmark” er han blevet beskrevet som en af landets bedste sangere. Herudover har Henrik i årevis været et eftertragtet indslag til corporate events og private arrangementer.

Oplev nærværende intensitet

Du har altså mulighed for at få en erfaren og professionel performer direkte til dit arrangement. Hans evne til at indfange publikum med sin unikke stemme er, hvad der gør ham så speciel. Han er nærværende i nuet og lader jer alle opleve den intensitet, der følger med at være til stede og opmærksom. Et under i disse sociale medier-tider.

Bookes som:

Forespørg på Henrik Launbjerg

Send en uforpligtende forespørgsel på Henrik Launbjerg og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.