Jan Glæsels Orkester

Jan og Christina sikrer festen

Jan Glæsel er en anerkendt dansk kapelmester, musikarrangør, trompetist og komponist. Han startede sin karriere i en alder af bare 6 år i Tivoli Garden og blev hurtigt opdaget først af det amerikanske bigband-ikon, Thad Jones, og senere af sangerinden Anne Linnet, hvorefter han blev fast medlem af Anne Linnet Band. I Anne Linnet Band blev Jans store talent som komponist tydeligt, for han er manden, der komponerede og arrangerede kæmpehittet ”Det er ikke det, du siger” til Sanne Salomonsen. Jan Glæsel er indbegrebet af god kvalitet og sammen med musikerne i Jan Glæsels Orkester, leverer han en uforlignelig oplevelse til dit arrangement.

Kendt fra "In A Moment Like This"

6 mand der spiller som 20. Det lyder for godt til at være sandt, men det er det ikke. Det er nemlig lige præcis, hvad du får med Jan Glæsels Orkester. I sit orkester har Jan samlet seks af Danmarks bedste musikere, og han har også taget to af sine favoritsangsolister med sig: Christina Chaneé og Martin Preisler. Christina Chaneé slog for alvor igennem, da hun sammen med Tomas N’evergreen vandt det Danske Melodi Grand Prix 2010 med melodien ”In A Moment Like This”, mens Martin Preisler er kendt som en af Danmarks bedste og største stemmer inden for et hav af genre som soul, rock og pop og til musicals. Martin og Christina er den dynamiske duo i front, der sammen med de fantastiske musikere sikrer trængsel på dansegulvet.

Bookes som:

Forespørg på Jan Glæsels Orkester

Send en uforpligtende forespørgsel på Jan Glæsels Orkester og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.