Kim Wagner

Multitalentet fra Voice

Kim Wagner skrev sig ind i dansk musik i 2012, da han vandt Voice, og med sejren fulgte en pladeudgivelse. Der er dog meget mere til ham end Voice – han er en fantastisk sanger, der også mestrer guitar og bas, og han har også komponeret, skrevet og produceret sin egen musik. Der er altså tale om et multitalent af den helt store slags fra den danske popscene.

Solo, trio eller 6 mand store band

Kim Wagner producerer ægte ørehængere, der spænder over en bred vifte af genrer, dog med udgangspunkt i soul og R’n’B. Han tager publikum med på spændende musikalske rejser, hvor det er den akustiske intensitet, der er i højsædet. Det er muligt at booke Kim Wagner i flere forskellige konstellationer. Han kan bookes solo med sin guitar, han kan bookes som akustisk trio, eller han kan bookes med det fulde 6 mand store band. Uanset hvilken konstellation han bookes i, kan du dog være sikker på en musikalsk oplevelse, der slår benene væk under hele publikum, når han griber sin guitar og tager hele scenen

Landskendt med Voice

Selvom han først for alvor blev landskendt efter sin medvirken i Voice – Danmarks største stemme, er han på ingen måde ny i musikbranchen. Han har siden sine teenageår arbejdet som professionel musiker, og han har blandt andet arbejdet sammen med kunstnere som Sanne Salomonsen, DAD, Martin Brygmann, Big Fat Snake, Nikolaj Steen, Back to Back og Erann DD.

Bookes som:

Forespørg på Kim Wagner

Send en uforpligtende forespørgsel på Kim Wagner og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  ”Jeg vil gerne sige, at Kim Wagner var virkelig god. Ham booker jeg gerne igen. Han var virkelig god og var virkelig god til at spille så lydniveauet var perfekt. Rigtig mange synes at han passede så godt ind i arrangementet.

  Mange tak for hjælpen og valget af Kim Wagner."

  CHRISTELLA ROSENSTRØM / LEO PHARMA A/S

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.