lord siva

Lord Siva booking

Book Lord Siva her

Han bliver kaldt dansk pops melankoliker. Han ønsker at inspirere til mere skrøbelighed og give stemme til følelserne. Og følelserne, de er hans egne. Men selvom Lord Siva beskriver de svære følelser i musikken, indeholder hans diskografi mere end blot tårepersere. Du har måske hørt teksten ”Solhverv, solhverv – gi’ mig én time mer’…,” hvis du har benyttet dig af en af Spotifys playlister eller har tændt for radioen. Lord Sivas nytænkende, poppede version af ”Solhverv” har til dato knap 30 millioner afspilninger på Spotify.

En popularitet, der vokser

Bag kunstnernavnet Lord Siva gemmer sig en ærlig og eftertænksom musiker, med det borgerlige navn Brian Sivabalan. Hans melankolske og eftertænksomme musik og inderlige stemme har placeret ham i toppen af dansk musik. I 2019 fik han en 1. plads på Spotifys Top 50 med sangen ”Paris”, som er produceret i samarbejde med Vera. Siden da er det kun gået hurtigere, og fra 2019-2021 blev Lord Siva nomineret i intet mindre end 6 kategorier til Danish Music Awards. I dag har han over 35.000 månedlige lyttere på Spotify.

Foto: Rasmus Rørbæk

Bookes som:

Forespørg på Lord Siva

Send en uforpligtende forespørgsel på Lord Siva og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.