Marie Carmen Koppel

Storslået gospel og soul med Marie Carmen Koppel

Marie Carmen Koppel tager alle med storm med sin stemme. Hun er Danmarks helt store dronning inden for gospel og soul, og hun tryllebinder publikum efter publikum. Med Koppel som solist til dit næste arrangement er du sikret en nærværende og intim oplevelse. Sikkert er det, at intet publikum går uberørt fra koncerten.

Internationalt anerkendt gospelsangerinde

Huner kendt for sit store repertoire af gospel og soulmusik, og hun har udgivet seks soloalbums. Det første indeholdt gospelsange, som hun lærte i New York, da hun som den første hvide og den første ikke-amerikaner sang i gospelkirken ”Fountain Church of Christ” i Brooklyn. Allerede tidligt i livet viste hun sin fantastiske stemme på den internationale scene. Stemmen tog hun med hjem og høstede utallige roser fra anmeldere for samtlige af sine albums.

Julekoncerter landet over

Julen er som bekendt hjerternes fest. Hvert år til juletid drager Marie Carmen Koppel på juleturné og stjæler danskernes hjerter ét efter ét. Hun fylder kirker og kulturcentre landet over og synger julen ind med sin store stemme. I mere end 20 år har hun turneret hvert år ved juletid. Hun er således mere end garvet i at optræde live og leverer en eminent optræden hver eneste gang. Det er hendes album ”A merry little Christmas” fra 2010, der nu danner grundlag for hendes julekoncerter, hvorfor hun også er yndet valg til firmajulefrokosten eller et andet arrangement i den søde juletid.

Alle Marie Carmen Koppels koncerter er intense og fyldt med nærvær. Det er derfor heller ikke mærkeligt, at hendes stemmepragt er blevet sammenlignet med store internationale stjerner som Whitney Houston og Aretha Franklin. Hun optræder både med sine egne sange og med rørende fortolkninger af både nye og gamle gospelsange, så der er rig mulighed for at tilpasse hendes performance præcis til dit arrangement. Uanset hvad der optrædes med, er det sikkert, at Marie Carmen Koppel får alle nakkehårene til at rejse sig med indlevelse, teknisk formåen og musikalitet.

Bookes som:

Forespørg på Marie Carmen Koppel

Send en uforpligtende forespørgsel på Marie Carmen Koppel og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

  notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.