Men in band

Men In Band

Book Men in Band her

Men in Band garanterer fuld fart over festen med en sætliste, der appellerer til både ung og gammel, rock- og popfans. Bandet er en erfaren trio bestående af de tre talentfulde musikere Jon, Morten og Kasper. Jon er placeret bag trommerne og sætter stemningen for bandet. Morton bakker op med bas, keyboards og sang. Det sidste medlem er Kasper, som sætter prikken over i’et med guitar og sang. Alle tre har spillet og spiller med i utallige andre dygtige bands, og har mange års erfaring med både bryllupper, privatfester, og firma-arrangementer – store som små.

Stor erfaring og mulighed for dinnerindslag

Det er muligt at udvide trioen til at optræde som et dinner indslag. De kan f.eks. udvides med en dinner pianist for at skabe en endnu mere indlevende atmosfære og intensivere helhedsoplevelsen af bandet.

De leverer en stor lyd, masser af rock og hits – kort sagt: de får festen op at ringe og får alle til at komme i den rigtige feststemning. De er yderst alsidige og spiller både det helt nye og det helt gamle, så der er noget for enhver smag og gæst.

Bookes som:

Forespørg på Men in Band

Send en uforpligtende forespørgsel på Men in Band og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  "Vi vil gerne sige tusind tak for rigtig god musik til vores bryllup.

  Der har været super god respons fra vores gæster både til dinner pianisten og bandet Men In Band.

  Håber også, at I havde en god aften."

  HEIDI & ULRIK /

  "Stor tak til Men In Band for at have været med til at give os en helt fantastisk, uforglemmelig, fortryllende og fuldstændig enestående bryllupsfest!! Det er en dag, vi aldrig vil glemme, som vi kan leve højt på længe!

  Men In Band gjorde det helt fantastisk, og vi kan stærkt anbefale dem til andre! Fed rockmusik, der skabte rigtig feststemning! De gjorde det rigtig godt!"

  LOUISE OG KASPER /

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.