Svea S live

Svea S

Book Svea S

“Er det en mand, der synger?”
- Er hun ofte blevet spurgt om. Men nej, det er bare Svea S. Den spirende popstjernes karakteristiske vokal har fået hende til at stryge til tops. At opleve Svea S live kan få selv nakkehårene til at rejse sig, når man hører, hvordan hun rammer både de dybeste og højeste toner til perfektion. Hendes frembrusende, men nærværende stemme tager dig i hånden gennem en diskografi af personlige tekster, som altid er ledsaget af lækkert guitarspil og velproducerede beats.

En debut i medvind

Det hele startede i 2021, da Svea Stegmann udgav sin første single “Langt Imellem.” Hun havde fået nok af, at folk omkring hende var fraværende og forsvandt ned i deres telefoner. Resultatet blev denne ærlige kærlighedsballade. Og et hit blev det – med hele 20 ugers indpas på Spotifys ‘Airplay top-20' chart, som er hitlisten over ugens bedste danske radionumre.

Bookes som:

Forespørg på Svea S

Send en uforpligtende forespørgsel på Svea S og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.