tessa book

Tessa live

Book Tessa

Hun er ben(hård). Hun gi’r en fuck for, hvad andre tænker - og så kan du være sikker på, at hun er flabet til det sidste.
Teksten, som stammer fra hendes kun tredje single, er, udover at være helt genial og vinder af 3x platincertificeringer, også en beskrivelse, der rammer lige i øjet. For denne kunstner er alt det og meget mere. Hun er kompromisløs og konfrontatorisk. Og så er hun Danmarks største kvindelige rapper. Hun er Tessa.

Den bedste hævn er succes

Tessa, med det borgerlige navn Theresa Ann Fallesen, har siden 2019 været på alles læber. Hun har givet dansk hiphop noget, de aldrig har oplevet hverken før eller siden. Hun er symbolet på kvindelig styrke og selvtillid, der gennem musikken har formået at vende både personlige og kollektive svagheder til styrker. Hendes første albumudgivelse med titlen “Tessas Hævn” fra 2023 er fyldt med velskrevne svinere, der ved første lyt får blodet til at syde og pulsen til at stige.

Foto: Stefan Wessel

Bookes som:

Forespørg på Tessa

Send en uforpligtende forespørgsel på Tessa og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

  notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.