thor farlov live

Thor Farlov

Book Thor Farlov

Du kan næsten ikke sige Thor Farlov, uden det er efterfulgt af forelskede suk eller ellevilde skrig. Med en fortid i en af Danmarks mest populære drengeduoer, Citybois, er der ikke meget at sige til Thor Farlovs store popularitet. Men selvom skridtet ind i solokarrieren, har været et skridt i seriøsitetens retning, er popstjernens succesparameter stadig i top. I dag står Thor alene på scenen, men energien og kreativiteten er mindst lige så høj, som den altid har været.

Ikke en kunstner, der lader sig begrænse

Hvis der er noget, Thor Farlov kan finde ud af, så er det at give publikum et show. Forbered dig på en aften i dansens navn, når Thor giver den gas med disko-house inspirerede rytmer. Han lader sig ikke begrænse og går gerne nye, musikalske veje. Derfor har han også noget til enhver smag. Sørg for at have stemmen smurt, når du og dine gæster skal synge med på ’Solen Op’, ’Alt Det’ og ’Alene’.

Foto: Daniel Birkebæk

Bookes som:

Forespørg på Thor Farlov

Send en uforpligtende forespørgsel på Thor Farlov og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.