Book Ukendt Kunstner

Ukendt Kunstner

Book Ukendt Kunstner

De stoppede på toppen. Men nu er de tilbage. Deres comeback bliver kaldt ’Ukendt Kunstner-effekten,’ fordi genkomsten kom på det helt perfekte tidspunkt og medførte så stor begejstring. Hans Phillip og Jens Ole McCoy er den uovervindelige duo, som efter syv år er genopstået og uden besvær har indtaget tronen af dansk hiphop på ny. De behøver ikke ”kæmpe for at overleve,” som teksten lyder på et af deres mest populære numre. Ukendt Kunstner har vendt hiphoppen på vrangen, og gjort den til deres egen – og netop derfor er de helt unikke.

Da én blev til to

Både hver for sig og sammen har de sat deres præg på dansk musik. Vokalen i duoen tilhører Hans Phillip Sery Lagui, som også har bevist sin genialitet med udgivelsen af solo-albummet ’Forevigt’ i 2019 og sidenhen dobbeltalbummet ’[α] & [β]’ i 2022. Den mere afdæmpede, følsomme og mindre rappende udgave førte til udsolgte shows, #1-pladser på hitlisterne og platin- og guldcertificeringer. Producer og anden halvdel af Ukendt Kunstner, Jens Ole Wowk McCoy producerede i mellemtiden musik til store, prisvindende biograffilm som ’Underverden’ og til nogle af landets største navne, heriblandt Kesi, Thor Farlov og Gilli.

Bookes som:

Forespørg på Ukendt Kunstner

Send en uforpligtende forespørgsel på Ukendt Kunstner og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.