Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

”Vi havde en fantastisk dag med Chili Klaus med rigtig mange glade gæster, og positive tilkendegivelser omkring vores ”setup”.

Klaus besidder en rigtig god evne til at spotte stemning og mennesker, og han evnede at få alle gæster til at føle sig velkomne og respekterede. Det var en stor og god oplevelse at lære ham at kende.

I får topkarakter fra os for hjælpen med at gøre +Plus standen til den vel nok mest besøgte og omtalte.”

KELD DYRBY / '+PLUS MALERGROSSISTEN

"Vores arrangement med Chili Klaus var super - han var helt fantastisk og det blev en kæmpe oplevelse for vores medarbejdere."

METTE ANDERSEN / SIMCORP A/S

Chili Klaus var aftenens sjoveste indslag! Han er jo også samtidig bare super behagelig med sin rolige stemme og lune humor. Han tog røven på Jacob og alle gæster. Det ansigt Jacob og flere af gæsterne havde da han kom ind var Priceless. Og det var fedt at han efterlod lidt chili rundt på bordene. For som aftenen skred frem var der selvfølgelig flere der også skulle prøve. - Jeg tror faktisk næsten vi fik tømt Nr. Vosborg for mælk, da ingen af var ligeså cool som Jacob.

Rikke Bech / Privat kunde

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.