Få indblik i hvordan Kvadrat afholdte en succesfuld sommerfest med en samlet pakkeløsning

Med artisterne DJ Mads Laumann & live bandet Turboweekend

Kvadrat har i mange år været frontløberne inden for design af tekstil og har gentagende gange skubbet grænserne inden for de æstetiske, teknologiske og artistiske aspekter. De har bl.a. været involveret i den arkitektoniske udførelse af Museum of Modern Art i London, Walt Disney Concert Hall i New York og Guggenheim Museum i Berlin.

Opgave

At afholde en fest er én ting, men at lave den perfekte fest er noget helt andet og opnås ikke kun gennem den valgte artist. Forarbejdet og koordinering af festen er lige så vigtig som selve afviklingen. Kvadrat A/S skulle afvikle deres årlige sommerfest og kom til Xclusive Entertainment for hjælp, som de ligeledes har gjort i mange år.

Xclusive Entertainment tog kontakt til Kvadrat for at drøfte deres kommende arrangement, hvor begge parter aftalte at mødes i Ebeltoft hos Kvadrat for at se nærmere på lokationens muligheder.

I dialog med Kvadrat diskuterede Xclusive Entertainment mulighederne for festen og koordineringen heraf. Kvadrats primære fokus lå på festen og ønskede, at de ikke skulle bekymre sig om koordineringen af afviklingen mens festen stod på.

Det var vigtigt for Kvadrat at festens forløb blev overskueligt, let og allervigtigst et kæmpe hit. Efter mødet med Kvadrat lavede Niels Winther en samlede pakkeløsning til Kvadrat baseret på deres behov, gæster og den stemning de ønskede sig.

Løsning

For at imødekomme Kvadrat behov og uvished om festens afvikling, udviklede Xclusive Entertainment en pakkeløsning inklusiv koordinering, medhjælpere, anlæg & teknik, scene og artister der komplimenterede hinanden og festen.

Til at underholde og sætte stemningen for 250 gæster foreslog Niels Winther DJ’en Mads Laumann og Turboweekend. Mads Laumann er en af de mest garvede DJ’s i branchen og formår altid at få alle med. Han mestrer at blande musikgenrer og spille den musik, der får enhver fest i det højeste gear. Turboweekend er et af de mest eftertragtede live bands og medbringer mange hits i bagagen og energiske koncerter, som altid får gang i gæsterne.

En fest bestående af så kompetente og imponerende artister kræver det rigtige anlæg og teknik for at give festen det ”ekstra”, som mange af Xclusive Entertainments kunder efterspørger. På baggrund af artisterne blev anlæg og teknik udvalgt til at komplimentere deres musik og spillestil. Inklusivt anlæg & teknik leverede Xclusive Entertainment også den 6 x 4 meter store scene.

Ovenstående samlede pakkeløsning gav Kvadrat de perfekte rammer for at afholde den perfekte fest, som gav dem plads og ro. Nu skulle de kun koncentrere sig om, at slappe af og nyde aftenen mens Xlcuzive Entertainment selv mødte op til festen og koordinerede arrangementets afvikling så alt forløb efter kontraktens aftale.

Resultat

Kvadrats skepsis omkring arrangementets planlægning og afvikling blev fjernet efter Xclusive Entertainment trådte til og rådgav Kvadrat om festens potentiale på baggrund af lokation, gæster og egne ønsker.

Festens afvikling forløb som planlagt og stemningen var helt i top imens både Mads Laumann og Turboweekend fyrede op under festen fra start til slut. Kvadrat siger selv om arrangementets afvikling:

“Vi er efterhånden holdt op med at tælle de gange, hvor vi har booket underholdning og musik gennem Xclusive – det er simpelthen så let og ligetil at samarbejde med Niels og resten af teamet. Og når rammerne først er satte, så kører det bare, og vi skal egentlig bare koncentrere os om at have en skøn fest. Senest havde vi fornøjelsen af både DJ Mads Laumann og Turboweekend, og sjældent har taget været tættere på at lette end lige den aften. Det var helt fantastisk!”

Kvadrat fik en skræddersyet pakkeløsning tilpasset til deres specifikke behov og successen kom til udtryk på alle gæsternes smil og glade latter.

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.