Musikalsk underholdning

Musikalsk underholdning er et anderledes indslag, der sparker benene væk under dine gæster. Med et musikalsk underholdningsindslag kombineres både underholdning og fantastisk musik. Musikalsk underholdning er nærværende underholdning, der inddrager publikum og samtidig fylder lokalet med fantastiske toner. Lad os, i samarbejde med dig, finde det perfekte indslag til at imponere dine gæster.

Hos XE kan du opleve alt fra sopraner og violin-virtuoser til blandinger mellem comedy og musik, som med garanti får øjeblikket til at føles specielt og uforglemmeligt. Hos Xclusive Entertainment finder ud bl.a. Martin Brygmann, Marie Degener Troelsen, Bjarke Falgren og mange, mange flere af de dygtigste inden for deres felt. Musikalsk underholdning rummer mange forskellige oplevelser, og du kan helt sikkert finde det rettet musikalske indslag. Dette er kategorien, du skal vælge, hvis du leder efter det “ekstra” som sætter prikken over i’et og giver samtaleemner mange år frem.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Book musikalsk underholdning direkte hos XE

Hvis du ønsker at booke et musikalsk indslag, send en forespørgsel eller ring på tlf. +45 7021 7025. Vi ringer til dig, så vi kan tage en uforpligtende snak om mulighederne for et musikalsk indslag til dit arrangement.

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.