Book vært til dit arrangement

En professionel vært til dit arrangement er sikkerhed for afvikling til perfektion. Den rigtige vært kan gøre hele forskellen og løfte arrangement til et nyt niveau. Samtidig giver en professionel vært muligheden for, at du som vært for arrangementet kan læne dig tilbage, nyde dagen og koncentrere dig om dine gæster. Værten er til for at gøre livet lettere for dig og være din sikkerhed hele vejen igennem.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Konferencier

Vi samarbejder med adskillige forskellige konferenciers, der alle har mange års erfaring i at bevare publikums opmærksomhed og holde den røde tråd i arrangementet på en naturlig og underholdende måde. Konferencieren er det perfekte valg til afholdelse af en konference, et show, en stor virksomhedsfest eller et lignende arrangement.

Ordstyrer

Ordstyreren holder hånd i hanke med slagets gang og kan moderere selv den mest komplicerede debat eller talkshow på en elegant og naturlig måde. Ordstyreren sikrer taletid, emner og spørgsmål og sikrer, at du får en professionel afvikling af dit arrangement.

Book direkte hos XE

Vi kender alle de værter, vi samarbejder med. Vi tilbyder professionel rådgivning og vejledning gennem hele processen, og det vil glæde os at hjælpe dig med at finde den vært, der passer perfekt til dine ønsker og behov. Hvis du ønsker at booke en specifik vært eller har spørgsmål, så tøv ikke med at sende en forespørgsel eller ringe på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om mulighederne for en vært til dit arrangement.

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.