Bobo Moreno

Bookes med eget band eller som gæste solist ved bl.a. Annika Askmans Orkester og Good-Vibes.

BOBO MORENO besidder som sanger stor alsidighed, et gode der har bragt ham vidt omkring i musikken. Født ind i et musikermiljø i 1965, med stedfaderen og bassisten Bo Stief, har Bobo Moreno fra første færd været omgivet af musik og musikere. Hvad enten det var i hjemmet, eller med Stief på job i Montmatre i st. Reinegade. Det er gennem denne opvækst, præget af soul, jazz og pop, at Bobo Moreno har opnået en fortrolighed med de fleste af de musikalske stilearter, der har deres udspring i den nordamerikanske blues.

Siden sin debut på den danske musikscene i 1988, har Bobo Moreno, som sanger, prøvet det meste. Både på små og store scener, som kor for Sanne Salomonsen, i duet med Lill Lindfors på TV, eller i studiet med D:A:D. Selv en enkelt musical kunne det blive til, da Bobo Moreno i 1996 medvirkede i Peter Langdals opsætning af HAIR på Betty Nansen Teatret. Også stedfaderen Bo Stief, har Bobo Moreno optrådt og indspillet CD med, da han, i perioden 1990-96, var med i gruppen Bo Stief Chasing Dreams.

Det egentlige gennembrud kom i 1993, da Bobo Moreno fik lejlighed til at arbejde med to af sine største helte på dansk jord, Jens Rugsted og Stig Kreutzfeldt. Sammen med den amerikanske sanger Peaches Lavon, medvirkede Bobo Moreno på den Rugsted/Kreutzfeldt producerede CD ”Peaches & Bobo - Simple Emotions”, der blev vel modtaget af både radioen og det pladekøbende publikum.

Under Copenhagen Jazzfestival sommeren ‘98 sprang Bobo Moreno, med få timers varsel, ind for den legendariske sanger og guitarist Peter Thorup i Niels Jørgen Steens mini-bigband The A-Team, ved deres traditionelle åbningskoncert i Kongens Have. Det blev siden til flere arrangementer, og en fast plads i orkestret.

Således blåstemplet begyndte Bobo Moreno nu at modtage henvendelser fra landets bigbands. En mangel på mandlige bigband sangere, gjorde på kort tid Bobo Moreno til en efterspurgt solist, med optrædener med bla. Ib Glindemand, Tivolis Bigband, Niels Jørgen Steens Monday Night, Klüvers Big Band, samt en række bigbands rundt om i provinsen. I april 2003 fik Bobo Moreno et gammelt ønske opfyldt, da Bobo i forbindelse med en turné med Vestsjællands Amt’s Big Band, fik lejlighed til at arbejde med pianisten og arrangøren Ole Kock Hansen.

Gennem årene har Bobo Moreno gjort sig bemærket i et væld af sammenhænge, og, i al stilfærdighed, udviklet sig til et velkendt navn, med en voksende publikums skare til følge. Senest har Bobo Moreno, i samarbejde med Bo Stief, etableret Bobo Moreno’s Choice, et ensemble der består af piano, strygekvartet og den store svenske jazztrompetist Anders Bergcrantz. Sammen fortolker de de store pop- og jazzstandards, og bevæger sig hermed i den mangfoldighed af stilearter der netop kendetegner sangeren Bobo Moreno.
Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail