anders-blichfeldt-band

Anders Blichfeldt

Book Anders Blichfeldt her - en suveræn gæste solist til firmafesten

Anders Bo Blichfeldt kender du nok bedst fra fronten i Big Fat Snake. Sideløbende med bandet har han udgiver tre soloalbums. Nu står han helt alene på scenen, efter Big Fat Snake gik i hi i slutningen af 2018.

En af de mest erfarne livekunstnere

Der er dog ingen tvivl om, at han sagtens kan bære at have hele scenen for sig selv. Med charmen, rocken og guitaren fylder han hele scenen. Sammen med Big Fat Snake har han spillet mere end 1500 koncerter siden 1990, og bandet har solgt mere end 1.000.000 albums. Dermed har han allerede skrevet sig ind i den danske rockhistorie. Han har manifesteret sig som en fuldstændig eminent livekunstner og er måske et af de mennesker i Danmark, der er mest scenevant.

Blichfeldt kommer med et kæmpe talent for musik og årtiers erfaring. Han er klar til at spille til netop dit arrangement og tage dit publikum med på en udsøgt rejse gennem dansk rockmusik. Du kan være sikker på et rørende og overraskende show, når Anders Blichfeldt står alene på scenen med sine instrumenter.

Vejen Videre og flere soloshows med Anders Blichfeldt

For nu turnerer Blichfeldt med sit humoristiske soloshow ”Vejen Videre”. I 2020 kommer endnu et soloshow til. Han tager publikum med på sin livsrejse, både den musikalske og den personlige. Du kan lytte til både soloudgivelser, Big Fat Snakes udgivelser, fortolkninger fra Toppen af Poppen. Det hele er krydret med Anders Blichfeldts personlige historie om livet og turen hele vejen til toppen af dansk musik.

Selvom det er Big Fat Snake, der står som den helt store trone i Anders Blichfeldts karriere, har han også lavet meget andet. Blandt andet har han spillet orkestermusik og big band jazz i flere forskellige orkestre, heriblandt Slesvigske Musikkorps. I 2019 medvirker han i Toppen af Poppen, og her får Anders Blichfeldt fantastiske historiefortælling og musikalske talent mulighed for at udfolde sig.

Bookes som:

Forespørg på Anders Blichfeldt

Send en uforpligtende forespørgsel på Anders Blichfeldt og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.