Ida Corr Booking

Book Ida Corr her - Gudsbenådet soulsangerinde til festen

Dansk-gambianske Ida Corr har taget Danmark med storm med sin tryllebindende soulstemme. Hun er en fantastisk solist og det perfekte musikalske indslag til enhver fest. Med hende bag mikrofonen er du helt sikker på, at musikken når hele vejen ud over scenekanten.

Clubdronningen og "Let Me Think About It"

Ida Corrs stemme kan rumme det meste. Du kender hende helt sikkert fra internationale klubhits som ”Let Me Think About It” fra 2007, der strøg lige ind på hitlisterne både i Storbritannien og USA og danske ”Sjus” med Kato. Men Ida imponerer også med sine rolige, soulede vokal. Hun giver rørende og intime koncerter, ligesom hun har sunget kor i mange år for nogle af største danske kunstnere som Gnags, Sanne Salomonsen og Thomas Helmig, og hun er også den kvindelige vokal på Rasmus Nøhr-hittet ”Det Glade Pizzabud”.

En rørende og festlig oplevelse

Ida Corr er en alsidig og modig sangerinde, der spiller eksperimenterende og jazzet soul. Det blandes med den dansevenlige funk, og hun tilføjer på legende vis afrikanske rytmer og rockede elementer. Med Ida Corr som solist til din næste fest er du sikker på at få en både rørende og festlig oplevelse, der vil sætte sig i hele publikum længe efter optrædenen.

Bookes som:

Forespørg på Ida Corr

Send en uforpligtende forespørgsel på Ida Corr og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.