Book Johnny Deluxe

Johnny Deluxe Booking

Book Johnny Deluxe her

Med Johnny Deluxe er underholdningen sikret til dit arrangement. Det er poppet og farverigt, og både humør og stemning er garanteret at nå toppen. Bandet der består af fire mænd får taget til at løfte sig til ethvert arrangement, når de tager deres hitliste med på scenen.

Elskovspony

Johnny Deluxe-bandet gjorde sig selv landskendt med ”Elskovspony” i 2003. De fire unge gutter tog danskerne med storm og var en decideret hitmaskine i 00’erne. Året efter Elskovspony kom debutalbummet ”Johnny Deluxe”. Det gav os hits som ”Vi vil ha’ mer” og ”Drømmer jeg”. Albummet blev omgående en kæmpe succes og høstede både platincertificering og en pris som ”Årets Nye Danske Navn”. Og så var kimen ellers lagt til festlig og farverig pop. Det blev til tre albums og flere singler, før bandet gik i opløsningen i en årrække. Nu er de sammen igen. Selvom der er gået næsten 20 år, siden magien startede, så lever den stadig i bedste velgående. De seneste år har bandet igen været samlet og har spillet flere koncerter på de danske scener. Der er også kommet ny musik til både i 2016, 2017 og 2018.

Bookes som:

Forespørg på Johnny Deluxe

Send en uforpligtende forespørgsel på Johnny Deluxe og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.