Zididada

Book Zididada her

Zididada er et liveband, der formår at lave en fest med publikum, og der er dømt dans og fællessang, når gruppen optræder.

Duoen Zididada, bestående af Jimmy Colding og Danny Linde, blev dannet tilbage i 1997 på spillestedet Mojo i København. Allerede to år senere udgav de deres debutalbum ’Welcome to Zididada’, som blev et kæmpe hit i Danmark. Det er siden hen blevet til mere end 6 albums og en lang række turneer rundt omkring i det danske land. Gruppen har udgivet adskillige store hits. De fik danskerne til at synge med på ”Zididada Day”, ”Walking On Water” og ”Please Ya Lisa” for at nævne en håndfuld af de helt store.

Evig sol

Dueons motto er “Evig sol”, og det passer perfekt på, hvad de leverer.
Om det regner eller sner uden for, så føles det som en sommerdag med solskin, fest og farver, når de optræder. De formår at lave en fest med publikum, og der er dømt dans og fællessang, når gruppen optræder. Er du til fest, farve og højt humør, så er det Zididada, du skal have til dit arrangement!

Bookes som:

Forespørg på Zididada

Send en uforpligtende forespørgsel på Zididada og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.