Sanne Salomonsen Booking

Book Sanne Salomonsen her

Sanne Salomonsens lange og succesfulde karriere har gjort hende til en af Danmarks mest populære sangerinder. Hendes 18 studiealbums indeholder danske klassikere som ”Den jeg elsker”, ”Taxa” og mange flere, som publikum helt sikkert kender. Sanne Salomonsen er med sin charme og legendariske sange altid garant for et fantastisk show. Hun sørger for at få publikum på dansegulvet og synge med på stribevis af ørehængere.

Bedst sælgende rockmama

Hun kræver næsten ikke en introduktion, for alle kender Sanne Salomonsen. Siden 1970’erne har hun været umulig at komme udenom på den danske musikscene. Hun har udgivet 18 albums på både dansk og engelsk, og hun spænder over flere genrer med både pop, rock og jazz som sine specialiteter. Sanne Salomonsen slog for alvor igennem med albummet Sanne, hvor megahittet ”Kærligheden kalder” fandtes på. Albummet er det femte bedste sælgende i Danmark og har solgt 600.000 eksemplarer i Skandinavien.

Festlig, farverig liveoptræden

Sanne Salomonsen er fantastisk live. Med sine læderbukser i alskens farver og store hår samler hun folk på de største scener landet over og sætter gang i festen. Netop dette har du mulighed for at få direkte til dit næste arrangement. En festlig, farverig liveoptræden med en af Danmarks helt store stjerner. Du kan være sikker på, at alle arrangementets gæster vil komme helt tæt på en af de største stemmer. Sanne Salmonsen spiller både sine helt store hit, men også en hel del andet fra sit store repertoire, der spænder over mange år. Det er muligt at tilpasse hendes optræden til publikum og stemningen. Sanne Salomonsen har også flere gange været på akustisk turné, hvor hendes storslåede og velkendte stemme for alvor kan stå i rampelyset.

Bookes som:

Forespørg på Sanne Salomonsen

Send en uforpligtende forespørgsel på Sanne Salomonsen og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.