Claus Hartmann booking

DJ Claus Hartmann

Book DJ Claus Hartmann direkte her

Den store erfaring har givet Claus Hartmann en ganske særlig fornemmelse for situationen, stemningen og publikum. Han er derfor en populær DJ til både firmafester og privatfester.

En populær DJ til både firmafester og privatfester

Han har sideløbende med DJ-karrieren arbejdet i Aarhus’ største musikbutik. Her har han opnået en omfattende musikviden og anskaffet en endnu mere opfattende musiksamling. Det er noget, man kan mærke, når han optræder. Han er fantastisk til at udvælge det bedste. Hele vejen fra 50’erne til mainstream/top 40 og de nyeste hits.

Hartmann debuterede som DJ tilbage i 1994, hvor han spillede i den lokale ungdomsklub, hvilket førte til adskillige mobiljobs rundt om i landet. Han prøvede efterfølgende kræfter med diskoteker, først som DJ på Buddy Holly i Århus, hvor han var fast DJ i fire år efterfølgende som DJ på Social Club. Han er med andre ord en ualmindelig erfaren DJ, som kan optræde til alle slags fester og for ethvert publikum.

Bookes som:

Forespørg på Claus Hartmann

Send en uforpligtende forespørgsel på Claus Hartmann og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

    Music moves people

    Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

    Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

    Vi havde en helt fantastisk fest og er utrolig tilfredse med DJ Claus Hartmann! Derudover har vi oplevet det som en rigtig god proces med Xclusive.

    ANNE-METTE /

    Kundeoplevelser

    Nyheder og goodies

    Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.