nick-decaza-booking

Nick Decaza

Book Nick Decaza her

Nick er en af de mest erfarne DJ's herhjemme. Han debuterede tilbage i 1993, og siden har karrieren ikke stået stille. Teknisk er Decaza blandt de absolut bedste i landet. Når man først hører ham mixe, er man ikke i tvivl om, at det er af høj klasse. Han blev da også i 2004 kåret til Danmarks bedste DJ, og han er bestemt kun blevet bedre siden da.

Decaza er altid klar til dit arrangement

Hans store tekniske kunnen og mange års erfaring gør, at han er en populær og efterspurgt DJ. Han formår at tage hånd om og sætte gang i festen. Han sørger for, at gæsterne danser til den lyse morgen og går dansende hjem fra festen. Han spiller alle musikgenrer og kan derfor bookes til ethvert arrangement lige fra den stemningsfyldte lounge over til firmafesten, julefrokosten eller det eksklusive bryllup.

Bookes som:

Forespørg på Nick Decaza

Send en uforpligtende forespørgsel på Nick Decaza og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Nick Decaza levede 100% op til vores forventninger, og han ramte fuldstændig plet, og spillede rigtig godt hele aftenen. Super fedt lysshow han selv havde med.

  STINE BUNDGAARD, CHEFSEKRETÆR / AGRI NORD

  "Stor ros til Nick Decaza – han var god og gav den hele armen. Aldrig har dansegulvet været så fyldt, fra start til slut.

  JANNE HAANING OKHOLM / CRYOS INTERNATIONAL, DENMARK

  Det var simpelthen sådan en god fest! Nick Decaza gjorde et fantastisk stykke arbejde, alle var meget glade.

  Anja Fog / BMI Group

  Vi havde en super fest og Nick Decaza gør det bare super godt.

  Jane Olesen / Atea A/S

  Jeg havde en helt vidunderlig fest ikke mindst pga. Nick Decaza. Han var virkelig god, og han forstår virkeligt at give den gas.

  Birgitte Skadborg /

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

  notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.