DJ Jean Von Baden

Book DJ Jean Von Baden direkte her

Jean Von Baden er definitionen på et klubikon. Med sit fuldstændig imponerende CV og erfaring i at tage fester til et helt nyt niveau er han kendt både i Danmark og udlandet. Gennem Xclusive Entertainment kan du booke ham som DJ til dit næste arrangement, og sikre uovertruffen musik og underholdning til dine gæster.

DJ og festkonge nr. 1 Jean Von Baden

I 90’erne blev han kendt for sine legendariske events og fester i det københavnske natteliv. Med rulleskøjter og farverige flyers skabte han events for milliardærer, hippier, homoseksuelle og alle andre derimellem. Jean Von Baden var medejer af den legendariske klub NASA og afholdt events for prominente danskere. På hans CV kan nævnes flere optrædener for Kongehuset, bl.a. til Kronprinsparrets førstefødtes barnedåb, Thomas Blachmanns bryllup og 50 års fødselsdag og Michael Phelps Beijing Olympics Party i Beijing. Han har også stor erfaring som DJ for corporate events – bl.a. for YouTube, Mærsk og Elgiganten.

Respekteret og anerkendt DJ med kæmpe erfaring

Selvom tiden har ændret sig siden 90’erne, Nasa og byturene med Mick Jagger, er han stadig en af de dygtigste DJ’s, Danmark kan præstere. Han mestrer alle kategorier af musik hele vejen fra 60’ernes hits til i dag. Repertoiret er bredt og af eminent kvalitet opbygget af erfaring gennem mere end 30 år. Mest kendt er han for sine lange hits med mix fra 80’erne til 00’erne. Jean Van Baden tilpasser alle sine sets og musik præcis til arrangementet og publikummet, og du får derfor altid en helt unik oplevelse skræddersyet netop til dit arrangement.

Bookes som:

Forespørg på Jean Von Baden

Send en uforpligtende forespørgsel på Jean Von Baden og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Vi havde en fantastisk fest, og Jean var helt i top!

  Daniel / Bryllupskunde

  Jean var et kæmpehit. Jeg havde ikke lige gættet at folk ville danse på alt fra New Order til Cypress Hill til Dolly Parton - men det gjorde de. Det var så fedt!

  Stine Leth /

  Vi havde en fantastisk fest, og Jean løftede dansegulvet til lige præcis de højder, jeg havde håbet på.

  Søren /

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.