DJ Claus Green

Book DJ Claus Green direkte her

DJ Claus Green er en af landets mest erfarne DJs. Han er ganske enkelt forrygende på scenen. Han er tidligere blevet kåret som Danmarks bedste DJ, og han er uhyre eftertragtet. Han er uden tvivl noget ganske særligt.

Uovertruffen situationsfornemmelse for firma og privat fester

Green er guld værd til din fest. Han formår at skabe festen ved at spille den helt rigtige musik på det helt rigtige tidspunkt. Han har en uovertruffen situationsfornemmelse, og han evner på fornem vis at aflæse sit publikum for derigennem at spille lige præcis de sange, som selskabet kender og elsker.

Han er lidt af et multitalent. Han kan afvikle stand up og fungere som konferencier, hvis det ønskes, og derudover er han manden, der med garanti sætter gang i både fest og dansegulv.

Bookes som:

Forespørg på Claus Green

Send en uforpligtende forespørgsel på Claus Green og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  ”Arrangementet var rigtig godt og der skal lyde en stor ros, specielt til DJ Claus Green, der var super god til at fange stemningen.

  JESPER CHRISTIANSEN, ACCOUNT MANAGER / COASTZONE A/S

  DJ Claus Green fik hele forløbet til at virke sammenhængende og hans lounge-musik under middagen virkede perfekt. Alt i alt en SUPER aften, som folk stadig snakker om.

  MORTEN BÆKSGAARD / SSP

  DJ Claus Green var en sand fornøjelse, han formåede at få gæster i aldersgruppen 20-50 år til alle at danse og have en fantastisk aften. Claus Green får den største ros herfra.

  RUNE GJETTING / GLITTER

  Vi havde et brag af en fest med DJ Claus Green i spidsen, og vi kunne på ingen måde have haft en bedre dj til vores fest, hele dansegulvet gyngede fra start til slut.

  DORTE OG RASMUS /

  "Mr. Claus Green var bare en kanon god DJ, vi havde en skøn aften.

  Susanne Johnsson /

  "Vi havde en fantastisk fest med Claus Green, og I har været hurtige til at følge op hele vejen igennem, så I får vores bedste anbefalinger.

  Tanja og Klaus /

  Vi havde en fantastisk fest med DJ Claus Green. Vi har været rigtig tilfredse med det hele, og der var rigtig godt gang i den på dansegulvet hele natten.

  Trine og John Jakobsen /

  Vi havde en forrygende fest, Claus Green var super, og han faldt godt ind, var super selvhjulpen og afslappet, så det var perfekt.

  Simon Sørensen Partner, advokat / NORDIA Advokatfirma

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.