skab den gode fest

DJ Mads Laumann

Book DJ Mads Laumann direkte her

Mads Laumann er en af de mest garvede DJ’s i branchen. Han var kun 17 år gammel, da han debuterede som DJ på Montmarte i 1989. Siden har han spillet den ene succesfulde koncert efter den anden. Han har optrådt på nogle af landets bedste diskoteker såsom Couch, DNA, NASA og Train samt til et utal af firmafester og events.

Mads Laumann - En mester til fest

Laumanns favoritgenrer er svedig funk og soul, house/garage, rytmisk latin og rare grooves. Han spiller typisk hits, som ikke er slidt, og netop derfor bliver man på dansegulvet og venter på den næste musikalske overraskelse. Han mestrer at blande genrer og spille den musik, der får enhver fest i det højeste gear.

Træfsikker DJ - Mads Laumann spiller de hits du har glemt

Søger du en træfsikker DJ til firmafesten, så er Mads Laumann det sikre valg. Han har med stor succes optrådt for virksomheder som Bang & Olufsen, Bech-Bruun, Chr. Hansen, Canal Digital, DI, EDC Gruppen, Legoland, NKT, NNIT, Novo Nordisk, Nykredit og Rambøll Danmark.

Foto: Morten Roma Jensen

Bookes som:

Forespørg på Mads Laumann

Send en uforpligtende forespørgsel på Mads Laumann og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Mads Laumann var med til at skabe de mest fantastiske rammer for en helt igennem vellykket fest og fyldt dansegulv.

  ANDREAS NIELSEN / UN MERCATO

  Mads Laumann var den mest suveræne DJ vi har haft. Super fantastisk stemning og alle ellevilde.

  Brian Mikkelsen / Adm. Dir. Dansk Erhverv

  "Vi havde en fantastisk fest. DJ Mads Laumann fyldte dansegulvet - præcis som sidste år.

  MARIANNE / DONG ENERGY

  DJ Mads Laumann gjorde det godt med et bredt udvalg af numre, så der var lidt for enhver smag, og vi anbefaler gerne Mads Laumann.

  DORTE / PATRADE A/S

  ”Aftenen var bestemt en succes. Mads Laumann fik rigtig meget ros. Der blev i den grad danset – og Mads er som altid super hyggelig at være sammen med.”

  ELISABETH REINHOLDT, KONSULENT ERHVERV- OG UDVIKLING / AARHUS KOMMUNE

  Mads Laumann er blevet rost til skyerne. Han var uovertruffen. Han fik sparket dansegulvet helt op på max umiddelbart efter maden, og formåede at holde festen kørende non-stop.

  TINA GODSK, MANAGEMENT ASSISTENT / TRYG

  Mads Laumann var bare super. Jeg tror nærmest, at alle var på dansegulvet i løbet af aftenen - også min svigermor. Han styrede meget fint efter stemningen, og var rigtig rar at have ved roret.

  Annemarie /

  "Vi havde en helt fantastisk aften, musikken var SUPER FED og helt perfekt. Stort set alle gæster kom med komplimenter til musikken, så stor tak til DJ Mads Laumann.

  Jens Hørup og Mette Johannsen /

  Dansegulvet sydede og boblede med danseglade gæster fra Mads Laumann gik på til han sluttede. Han har fingeren på pulsen og ved lige hvilket musik der er hot, og så er han en yderst sympatisk person.

  Elisabeth & Jacob /

  DJ Mads Laumann gjorde det sublimt godt! Så vi er meget tilfredse med samarbejdet med jer.

  Thorbjørn og Lene /

  Mads er den BEDSTE DJ! Vi kan jo aldrig hyre andre end ham nu. Dansegulvet var ikke tomt på noget tidspunkt.

  Jacob og Rikke Bech Krogsgaard /

  "Det var en vildt god aften, vi har tit siddet i stuen og savnet at DJ Mads Laumann stadig stod i hjørnet og spillede.

  ANDERS Ø. /

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.