line-sander-booking

DJ Line Sander

Book DJ Line Sander direkte her

Line er en af Danmarks dygtigste kvindelige DJ’s. Hun har stor erfaring indenfor RnB, Hip Hop, Lounge, House og Pop. Hun har spillet hos nogle af verdens største klubber i bl.a. Dubai og på Ibiza. Nu holder hun til i Danmark og er klar til at fyre op for dansegulvet til din næste fest.

Line Sander - Skræddersyr musikken til dit arrangement

Hun spiller overalt i landet og har stor erfaring med både klubjobs, butikjobs, firmafester og privatfester. Bagkataloget er stort, og ved booking kan du altid aftale, hvilket arrangement du ønsker at skabe. Uanset hvad kan Sander som DJ sikre, at din fest sent vil blive glemt.

Bookes som:

Forespørg på Line Sander

Send en uforpligtende forespørgsel på Line Sander og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  "The event was a great success and the team was really happy to have Line Sander there to bring the energy!"

  Jen / Too Faced Cosmetics

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

  notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.