torben-pop-booking

Torben Pop

Direkte booking af DJ Torben Pop her

DJ Torben Pop har en lang karriere i musikbranchen bag sig. Han har i mere end 10 år leveret musikken på klubben og spillestedet Train. Han har optrådt ved Danmarks Smukkeste Festival og spillet til firmafester, bryllupper og andre privatarrangementer. Selv Norge, Færøerne og Ibiza har haft besøg af den populære DJ. Når han ikke selv optræder, har han fungeret som tour-manager for blandt andre det britiske pop-band Smokie og impressario i eget bookingbureau.

Som DJ er Torben af den gamle skole, hvor det er gæsterne, der er i centrum. Som han siger: ”min fornemmeste opgave er, at holde dansegulvet varmt”. Og det gør han.

DJ Torben Pop er altid en sikker DJ til festen

Han er en af Danmarks bedste DJs til det brede publikum. Det er store ord, men sandt. Som DJ spiller Torben de sikre hits, som alle elsker og som altid trækker folk på dansegulvet. Han kommer vidt omkring og spiller mainstream/top 40. Dog med afstikkere til den bedste musik fra 60’erne, 70’erne, 80’erne og 90’erne. Det er altid populærmusik med vægt på Disco/Funk, Oldschool, RnB og lidt House. Der er noget for enhver smag, når Torben står for den musikalske underholdning.

Bookes som:

Forespørg på Torben Pop

Send en uforpligtende forespørgsel på Torben Pop og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  ”Kære Niels og Xclusive Entertainment. Jeg havde en fantastisk fest! Torben Pop var outstanding og leverede varen på højeste niveau.

  GITTE ALLERMANN /

  Torben Pop var en fantastisk oplevelse, og samarbejdet med Xclusive har været upåklageligt, og vi kan absolut anbefale XE og ikke mindst Torben Pop.

  LENE IBETH FROST, FORRETNINGSKOORDINATOR / FORCA

  DJ Torben Pop var noget udover det sædvanlige, og jeg vil gerne give DJ Torben Pop og Xclusive Entertainment mine bedste anbefalinger.

  MARLENE K., MARKETING MANAGER / IC COMPANYS A/S

  Vi er VILDE med Torben Pop. Torben spiller musik der passer til os alle og han er jo en pragtfuld DJ - Så sød, venlig, ydmyg og meget imødekommende.

  ASTRID HELENE LARSEN, HR ASSISTANT / TOMS GROUP A/S

  Vi havde en fantastisk fest og der blev virkelig danset igennem. Torben Pop ankom i god tid, var velforberedt, meget flink og leverede bare varen.

  KATJA JUUL NIELSEN / R2 GROUP A/S

  Vi havde en rigtig fin fest, og Torben gjorde det rigtigt godt med en god blanding af ældre og nyere musik.

  PIA FABRICIUS / TOMS GROUP A/S

  Arrangementet gik super fint. DJ Torben Pop var i topform, og vi var meget tilfredse med hans optræden.

  ERIK / VIA BILER A/S

  DJ Torben Pop var fantastisk. Under hele aftenen tilpassede han sig og han var dygtig til at sikre dansen med et varieret musikprogram.

  NIELS DALSGAARD /

  Vi havde en rigtig god fest – Torben var som altid super – god musik og højt humør.

  CAMILLA HARTVIG / ALD AUTOMOTIVE

  Jeg vil klart anbefale DJ Torben Pop og det er ikke sidste gang, han skal skabe stemning og fest hos Hybel.

  Carsten Jæger Nørbjerg / Hybel A/S

  Torben Pop levede mere end op til forventningerne. Vi kan kun give de varmeste anbefalinger videre.

  Mette Ragner og Hans Henrik Duus /

  DJ Torben Pop spiller den helt rigtige musik til brylluppet, og har den perfekte situationsfornemmelse for hvornår der er brug for at han er i centrum.

  Dorte Lund /

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.