Karina Kappel

Internationalt anerkendt sangerinde

Karina Kappel er en sangerinde i absolut særklasse. Hun har altid elsket musik. Lige siden hun var seks år gammel, har hun skrevet og sunget sine egne sange. Som 10-årig begyndte hun at komponere og producere egne musicals med sine venner og veninder i rollerne.

Hun skaber den perfekte stemning ved eksklusive receptioner og middage, hvor gæsterne virkelig skal forkæles. Det er ikke kun i Danmark, at Karina Kappel har vakt opsigt. Udlandet har også opdaget den talentfulde sangerinde, og i 2006 bragte det hende bl.a. på turné i Kina.

I selskab med verdensstjerner fra begyndelsen

Hun debuterede som solist i 2005 med albummet ’So Secretly’. Albummet er en blanding af soul, R&B og jazz. Hun har indspillet albummet med en af jazzens helt tunge drenge, den danske verdensstjerne Chris Minh Doky på bas. Hun har stået bag hits som ”Twisted Cindrella”, og hun har derudover bidraget til soundtracket til den danske biograf-succes Fidibus, hvor hendes nummer ”So Secretly” optræde. Der er altså ingen tvivl om, at verden har set Kappels fantastiske stemme, og den bliver belønnet. Og nu er der altså mulighed for at opleve Kappel direkte til dit arrangement. Du er garanteret en udsøgt vokal og professionel afvikling af dit arrangement, så du kan være helt tryg som vært.

Bookes som:

Forespørg på

Send en uforpligtende forespørgsel på og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.