Morten Deurell

Book Morten Deurell Her

Tryllekunstner Morten Deurell leverer en helt igennem magisk oplevelse og sikrer et fortryllende arrangement. Morten Deurell tilegnede sig i 2016 den flotte 'Tribinis Tryllepris' på Dyrehavsbakkens friluftsscene. Her dyster Danmarks absolut bedste tryllekunstnere mod hinanden i håb om at kunne imponere publikummet på bedste vis. Med sine fantastiske trylletalenter løb han fra alle sine konkurrenter og sikrede sig prisen.

Deurell optræder med stand-up magi og close-up magi. Det er magiens svar på stand-up comedy. Hyrer du ham, får du en optræden med magiske tryllenumre, joks og situationskomik, der spreder grin og glæde. Han sikrer, at alle bliver en del af underholdningen.

Sjælden evne til at læse publikum

Morten Deurell har en sjælden evne til at læse publikum, og han formår gang på gang at forvirre, fascinere og forundre. Fra første sekund har han publikum i sin hule hånd, og han holder dem tryllebundet fra start til slut.

Ønsker du en mere personlig optræden blandt bordene, så er close-up magi det helt rigtige valg. Her opstår magien lige for øjnene på publikum. Der trylles ofte med mindre hverdagsgenstande som mønter, kort, knive, gafler, glas, bolde, og hvad gæsterne ellers måtte have i lommerne. Selvom genstandene er små, kræver det et stort talent. Close-up magi er et kunsthåndværk, som kræver ekstrem fingerfærdighed og koncentration, og han har brugt langt over 10.000 timer på at mestre sine underholdende tricks.

Bookes som:

Forespørg på Morten Deurell

Send en uforpligtende forespørgsel på Morten Deurell og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

  notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.