book jan hellesøe

Jan Hellesøe Booking

Book Jan Hellesøe her

Hellesøe har høstet stor succes med den underholdende serie FUCKR MED DN HJRNE på DR3. Det har både har vundet prisen som det mest originale og mest nyskabende tv-program. I programmet inviterer Jan både seerne, folk på gaden og kendte danskere ind i en verden af psykologiske manipulationer, trancer, hypnotiske tricks og optiske illusioner. Han udsætter dem for psykologiske eksperimenter, der får de fleste til at tabe både næse og mund af ren forundring.

Kendt fra FUCKR MED DN HJRNE

Du vil blive forvirret, forundret og forbløffet, men du vil frem for alt blive underholdt. Du tror ikke dine egne øjne, når du ser ham optræde. Han får dig til at tænke så det knager og sætte spørgsmålstegn ved alt. Hans optiske illusioner vil med garanti spille din hjerne og synssans et puds.

Han har optrådt i mere end 16 år og har mange års international erfaring fra bl.a. Las Vegas og Hollywood. Han er Danmarks førende manipulator, og han mestrer alle former for psykologiske manipulationer til perfektion.

Bookes som:

Forespørg på Jan Hellesøe

Send en uforpligtende forespørgsel på Jan Hellesøe og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  ”Vi havde en fremragende god aften og indslaget fra Jan Hellesøe var super godt og ramte præcis, hvad vi søgte. En helt igennem utrolig god og behagelig smidig oplevelse.

  Det er ros til jer, dig og til Jan Hellesøe!

  Tak for hjælpen.”

  Nicholas Paul Bruhn Hansen / Deloitte Consulting

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.