book jan hellesøe

Jan Hellesøe Booking

Book Jan Hellesøe her

Han er førende i Danmark indenfor sit felt. Som mentalist og psykologisk manipulator, har Jan Hellesøe med sin enestående ekspertise og mystik taget alle herhjemme og i udlandet med storm. Han er kendt for sin afslappede og imødekommende natur, som altid skinner igennem til hans underholdende og inspirerende shows.

Hellesøe fuckr med dn hjrne

Du kender ham måske fra TV. Jan Hellesøe har en lang række af tv-shows på CV’et, hvor han i forskellige formater har lavet vilde tankeeksperimenter, hypnoser og meget mere med både kendte stjerner og helt almindelige mennesker. Programmer, hvor både hjerne og syn bliver udfordret på højeste plan. ‘Fuckr med dn hjrne’ rullede første gang over skærmen i 2013, og efter nogle af de største seertal på DR3 det år og en nominering til Zulu Awards, blev serien forlænget. I den populære serie, som i alt fik 4 sæsoner, styrer Jan Hellesøe blandt andet andres drømme, kontrollerer smerte og ser ind i fremtiden.

Du kan opleve det hele live

Men ikke nok med TV – man kan skam også opleve det hele live. Book Jan Hellesøe til dit næste arrangement, hvis du ønsker dig en aften fyldt med mystik, spænding og vilde overraskelser. Jan formår at leverer underholdning, der udfordrer og forbløffer, samtidig med at han inspirerer publikum til at se verden på en ny måde. Showet kan tilpasses til dig og dine gæster, så I får en aften, der passer til jeres behov. Med over 25 år erfaring, er der garanti for både humor, intimitet og forunderlighed, når Hellesøe går på scenen. Det bliver en aften, I sent vil glemme.

Bookes som:

Forespørg på Jan Hellesøe

Send en uforpligtende forespørgsel på Jan Hellesøe og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  ”Vi havde en fremragende god aften og indslaget fra Jan Hellesøe var super godt og ramte præcis, hvad vi søgte. En helt igennem utrolig god og behagelig smidig oplevelse.

  Det er ros til jer, dig og til Jan Hellesøe!

  Tak for hjælpen.”

  Nicholas Paul Bruhn Hansen / Deloitte Consulting

  Jan Hellesøe er jo top of mind, og gjorde det virkelig fantastisk, hils ham og sig 1000 tak.

  Michael Nielsen / BECKHOFF

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.