booking motor mille

Motor Mille

Book Motor Mille her

Ligesom Hannah Montana og enhver anden ægte rockstjerne, har Mille flere identiteter. Trykker du dig hen på Ramasjang, kan du se hende i smækbukser med lange lyse fletninger og motorbriller i panden som karakteren Motor Mille. Men udover at være en fremtrædende tv-personlighed, har hun som sit helt almindelige jeg, Mille Gori, også meget andet at byde på. Hun har både udgivet børnebøger, instrueret cirkusforestillinger og medvirket i flere andre tv-shows, blandt andet deltog hun som dansekaptajn og dommer i underholdningsprogrammet ‘Den Vildeste Danser’ i 2020.

Med motorbrillerne på

Mille Gori er nok allermest kendt som børnestjernen Motor Mille. I mere end et årti har hun charmeret sin vej ind i danskernes hjerter med hendes rappe replikker og seje dansemoves, når hun i program efter program har afprøvet forskellige maskiner af, hvor hun har lært yngre generationer om alt fra mejetærsker til helikoptere. Siden 2012 har Mille brudt normer om, at kun drenge kan lide maskiner og kan få beskidte fingre. Hun tager alting med strakt arm og har en beundringsværdig og ligeud tilgang til verden.

En guldklump i børnenes underholdningsverden

Mille Gori har skabt en vedvarende og værdifuld tilstedeværelse i børnenes underholdningsverden. En booking af Motor Mille vil være en oplevelse for børn og voksne i alle aldre. Hendes smittende humør og gåpåmod breder sig altid helt ud til publikum. På hendes CV står både uddannet danser og fast optræden i Cirkus Summarum. Ligegyldigt om du kender hende fra skærmen på Ramasjang eller aldrig har set hende før, vil du ikke fortryde en booking af Mille til dit næste arrangement.

Bookes som:

Forespørg på Motor Mille

Send en uforpligtende forespørgsel på Motor Mille og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.