specialklassen band

Specialklassen Comedy

Book Specialklassen her

Specialklassen er en nyskabende impro-comedygruppe. Gruppen består af de professionelle skuespillere og komikere Kasper Le Fevre, Kasper D. Gattrup og Rasmus Søndergaard. Alle har en helt fantastisk evne til at improvisere og levere vanvittige scener, underholdende figurer og overraskende oneliners. Her og nu og uden manuskript.

Live impro-comedy show

Siden 2008 har de underholdt med deres live impro-comedy show. De improviserer sig gennem scener og sketches baseret på publikums idéer.
Når gruppen går på scenen, er rammerne sat, men hvad der sker inden for de rammer er nyt hver gang. Her er det publikum, der bestemmer, og derfor er hvert show nyt og unikt.

De kan også lave en wrap-up på en hel dag fx under konferencer. De følger virksomheden i løbet af dagen og sidder med som fluen på væggen. Til sidst lukkes arrangementet med et impro-comedy show, hvor oplevelserne fra hele dagen inkorporeres i forestillingen.

Specialklassen er blevet ekstremt populære. De er at finde fast i København, Århus og Odense, men optræder over hele landet, og de har også opnået succes i udlandet, og kan også optræde på engelsk.

Foto: Anja Ekstrøm

Bookes som:

Forespørg på Specialklassen Comedy

Send en uforpligtende forespørgsel på Specialklassen Comedy og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.