Den korte radioavis

Den Korte Radioavis kontakt

Book Den Korte Radioavis her - Kendt fra Radio 24Syv

Omdrejningspunktet er fire-fem korte radioaviser, som Kirsten Birgit er vært for. Sammen med Rasmus Bruun leverer hun hver femtende minut satiriske, kompromisløse og skarpe nyheder. Det er begavet, velkomponeret og vittig satire. De har opnået stor succes og vundet Årets Nyskabelse, Årets Satire og Årets Radioprogram ved Prix Radio. Når du hører dem, forstår du hvorfor.

Politisk satire, når det er bedst

Bag programmet står makkerparret Rasmus Bruun og Frederik Cilius. Rasmus Bruun spiller rollen som den politiske korrekte nyhedsredaktør. Frederik Cilius optræder som seniorkorrespondenten Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm. Hvor nyhedsredaktøren Rasmus Bruun er forsigtig, er Kirsten Birgit anderledes ligefrem og bramfri i sine holdninger til politik og livet. Med de to i radiostudiet er der garanteret intelligent underholdning. Mangler du underholdning, foredrag eller konferenciers, så er her svaret. Rasmus Bruun og Frederik Cilius leverer det hele og kvaliteten er altid i top.

Bookes som:

Forespørg på Den Korte Radioavis

Send en uforpligtende forespørgsel på Den Korte Radioavis og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

  notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.