The Movies band

The Movies

Filmmusik når det er bedst

De fire herrer Jakob Dinesen, Carsten Skov, Christian Douglas og Peter Kibsgaard fortolker de største hits fra film. Det er musik, der er komponeret af legendariske komponister som Ennio Morricone, John Barry, Lalo Schifrin mv. Det er navne, der kan være svære at genkende, men alle kender deres uforglemmelige musik fra klassiske film og serier, og du kender helt sikkert de store hits. De har en særlig forkærlighed for musik, der som god rom, er omkring 30 - 40 år gammel.

Med respekt for den gamle sound

The Movies byder ind på genren og fortolker frit, men trofast mod den gamle sound. Musikken, som bliver fremført af nogle af landets mest alsidige og dygtige, bringer smil til publikum - genkendelsens glæde er stor når tonerne fra nedenstående klassikere høres. Bandet blander jazz, soul, latin og funk og er perfekt til receptionsmusik. Du kan være sikker på at få en jazzet stemning, der skaber glade gæster. Musikken, som bliver fremført af nogle af landets mest alsidige og dygtige musikere, bringer smil til publikum - genkendelsens glæde er stor, når tonerne fra nedenstående klassikere høres.

Bandet er et anderledes indslag til receptionen, der udvider gæsternes horisont. De fire alsidige og professionelle musikere spiller både percussion, tenorsax, vibrafon blandt flere andre og mere klassiske instrumenter, der skaber en fantastisk lyd.

Repertoire

Theme from The Pink Panther
The Persuaders (De uheldige helte)
SOAP (Skum)
Mission Impossible
M.A.S.H.
Theme from Rocky
Godfather
The Good, The Bad & The Ugly
Theme from Sam Benedict

Bookes som:

Forespørg på

Send en uforpligtende forespørgsel på og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.