Clement Kjersgaard

Clement Kjersgaard

Skarp og kompromisløs foredragsholder eller ordstyrer

Clement Kjersgaard er en ener. Han er kendt som den kompromisløse, skarpe og uforudsigelige DR2-vært, der stiller alle de spørgsmål, ingen andre stiller. Han undersøger og skræller ind til benet. Han er insisterende og vedholdende, og han går i dybden og stopper ikke før, der falder et svar. Siden 2003 har Clement været studievært for DR på adskillige programserier som ’Vi ses hos Clement’, ’Hos Clement’, ’Clement Søndag’ og ’Debatten’ samt diverse specials.

Et langt CV

Hans intellekt, skarpe analyser og direkte væremåde har gjort ham til en særdeles populær kommentator, oplægsholder og ordstyrer og han har blandt andet optrådt for Dansk Industri, DJØF, LO, KL, New Media Days, Erhvervs- og Økonomiministeriet, Integrationsministeriet, Undervisningsministeriet og Det Kriminalpræventive Råd.

Som foredragsholder er Clement i særklasse. Han er altid veloplagt, og han har fuldstændig styr på sit stof. Clement er en alsidig foredragsholder, og han taler om emner som dansk politik, amerikansk politik, innovation og kreativitet, magt og ledelse, medier og journalistik, politisk kommunikation, globalisering, religionens rolle i dagens Danmark, verden efter finanskrisen, Danmark mellem USA og Europa, innovation og ledelse, verden siden 11. september og meget andet.
Med Clement Kjersgaard ved roret er publikum og arrangører sikre på at få serveret et foredrag, der er velforberedt og nærværende, og de går med garanti klogere hjem.

Foto: Tommy Frost

Bookes som:

Forespørg på Clement Kjersgaard

Send en uforpligtende forespørgsel på Clement Kjersgaard og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.