Mellow

Book Mellow her

Mellow præsenterer de største pophits på en elegant, velspillet, ligefrem og afvekslende måde. Deres show består udelukkende af velkendte og sveddryppende up-tempo dansehits, som er glad musik, der har et hurtigt tempo, fra 70’erne, 80’erne, og 90’erne. Musikken i bandet swinger, så publikum ikke kan undgå at lade sig rive med ud på dansegulvet og slå sig løs til bandets optræden.

Dansehits fra 70'erne til i dag

Bandets sætliste garanterer en forrygende aften, hvor der er noget for enhver gæst, og det hele bliver præsenteret af et veloplagt og friskt orkester med suveræne forsangere. Vi har at gøre med et sikkert band til bryllupsfesten, der har spillet sammen siden 1999. De har spillet til et væld af bryllupper og firmafester. Mellow er et altid veloplagt, engageret, pålideligt og godt organiseret band, hvilket smitter af på publikum.

Bookes som:

Forespørg på Mellow

Send en uforpligtende forespørgsel på Mellow og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  "Vi havde et rigtig fedt bryllup og Mellow var med til at gøre dagen helt speciel. De levede 100% op til vores forventninger og det var en fornøjelse at høre dem spille.

  Det hele har været professionelt håndteret så vi ringer igen næste gang vi skal giftes :-)"

  BJARNE PEDERSEN /

  "Vi er super tilfredse med at vi valgte Mellow til vores bryllup. Bandet forstod virkelig at få gang i både unge som gamle på dansegulvet. Super fedt!

  Vi kan helt klart anbefale Mellow til alle, som ønsker fuld gang i dansegulvet. Vi ville afgjort vælge Mellow igen."

  PETER V. L. /

  "Vi havde den mest fantastiske dag, som vi aldrig vil glemme. ALT gik som det skulle, og det var som i et eventyr at holde bryllup på Sophiendal Gods!

  Vi var super tilfredse med Mellow, som spillede virkelig fed musik, der trak folk ud på dansegulvet! De var meget veloplagte, og det var så tydeligt, at de elsker at spille musik - de var smilende og glade. De fik også stor ros fra vores gæster, og en af dem har allerede bedt om at få kontakten til jer, så måske der kommer et spillejob mere ud af det. Tusind tak for god service!"

  MARTIN & SUSANNE /

  "Jeg vil bare lige sige: Xclusive Entertainment, 1000 tak for det suveræne Mellow band, som spillede til vores bryllup. De var intet mindre end suveræne, og vi har fået mange positive tilbagemeldinger fra vores gæster.

  I har vores varmeste anbefalinger."

  JAKOB & LINE KYED /

  "Suveræn fest… Det er hvad man får med Mellow. Lige fra første nummer til det sidste ekstranummer var der folk på dansegulvet. Ikke på et eneste tidspunkt var der tomt, mens Mellow spillede hits, og det gav en feststemning som ikke er oplevet før. Gæsterne var vilde med musikken og det er blevet til mange roser for vores valg af band.

  Vi kan ikke andet end at anbefale Mellow – står I og mangler bandet der spiller hits på hits og som skal sætte gang i jeres fest, så har I fundet bandet her.

  God fornøjelse. I bliver ikke skuffet."

  METTE & LARS /

  "Festen var fantastisk!
  Vi har været rigtigt glade for samarbejdet med Maiken - Mellow levede fuldt op til forventningerne.
  Det var fuldstændigt sublimt, helt perfekt, og vi kunne ikke have ønsket os det bedre. Bandet har formået at ramme præcis den stemning vi ville opnå, og vores gæster har kun haft rosende ord tilovers her bagefter, og det er dejligt når man er vært."

  TOMMY RASMUSSEN /

  "Vi havde en fantastisk dag og fest og Mellow spillede helt vildt godt.

  Vi er meget tilfredse."

  Pernille B. /

  "Tak - vi havde en helt fantastisk dag og Mellow gjorde deres til at gøre det til en god fest.

  Dinner pianisten var super professionel og leverede den helt rigtige stemning og Mellow leverede det helt rigtige grundlag for at få vores gæster på dansegulvet."

  Vivi og Michael /

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.