Spunkband

Book Spunk band her

Med over 15 års erfaring og mange hundrede spillejobs bag sig, er Spunkband et rutineret partyband. Dette musikalske band har en udstråling, charme og energi, der er svær at finde andre steder. Bandet består af Troels Lund (vokal), Tore Hauge (bas), Bertil Lundqvist (guitar), Flemming Holm (keyboard) og Thomas Dinesen (trommer). Spunkband har spillet over hele landet til bl.a. store firmaarrangementer, byfester, caféer, mindre privatfester, bryllupper og på Rådhuspladsen i København.

Spunkband er Et brag af en fest med dansevenlig hitmusik

Der er lagt op til en aften fyldt med hits, humor og fantastisk musikalsk energi, når Spunkband spiller op til et brag af en fest med alverdens ældre og nyere velkendte numre. Bandet leverer solid og dansevenlig hitmusik, hvilket giver enhver mulighed til, at få benene ud på dansegulvet.

Publikum og arrangører over hele landet har ikke været i tvivl – Spunkband er et partyband i absolut særklasse. Spunkband har heller ingen skrupler over at invitere publikum med aktivt på scenen og således bliver ingen optræden ens.

Spunkband viderefører stilen fra de etablerede jam- og showbands, men med et væsentligt bredere og mere genkendeligt repertoire, som kan finjusteres efter arrangørens ønsker og behov.

Bookes som:

Forespørg på Spunkband

Send en uforpligtende forespørgsel på Spunkband og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  "I forbindelse med et arrangement hyrede vi Spunk band. Det var fantastisk. Der var fuldt hus på dansegulvet fra start til slut – så tak :-).”

  KIM LARSEN, CEO / BROSTE COPENHAGEN A/S

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

  notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.