Best of Britain

Oplev de største Britiske hits til dit arrangement

Best Of Britain består af de 5 dygtige og rutinerede musikere. Hauge, Urhøj, Lund, Hatholt og Rosane er nogle af branchens bedste musikere. De har leveret musik gennem adskillige år, og de har alle britisk rock og pop helt inde under huden. Det er bands, vi alt for sjældent oplever her i Danmark, men det gør ikke noget, når vi har Best Of Britain. Bandet tager den britiske pop- og rockhistories største og mest populære kunstnere fra de sidste fire årtier under kærlig behandling, og Best Of Britain leverer en musikalsk oplevelse med stor autenticitet og energi, der når langt ud over scenekanten.

Oplev bl.a. Rolling Stones, Coldplay og Queen

Bandet formår at tage skridtet videre fra de kendte jam- og showbands med et væsentligt bredere repertoire. De mestrer de mange forskellige genrer og epoker, der kendetegner britisk musik, og det betyder, at bandet rammer bredt hos publikum, og derfor er et sikkert hit. ”B.O.B” er et nyt live-band som giver dig en musikalsk pop & rock indsprøjtning med navne som Depeche Mode, Blur, Rolling Stones, Elton John, Robbie Williams, Coldplay, Oasis, Beatles, Queen og mange flere.

Bookes som:

Forespørg på Best of Britain

Send en uforpligtende forespørgsel på Best of Britain og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.