Pop Fever

Book Pop Fever her

Pop Fever består af musikere kendt fra flere af de største koncertnavne og bands i Danmark, og de har hver især spillet med store danske og internationale kunstnere som Tue West, Daniel Bedingfield, Nik & Jay, Johnny Deluxe, Andrew Strong (IR), Maria Montell, Zindy, Søren Poppe, Thomas Helmig, Annette Heick, Anders Blichfelt, Back To Back og mange flere. Vi har at gøre med det ultimative popband.

Pop Fever har allieret sig med to store profiler: Lasse Lindorff, der er en af Danmarks bedste entertainere og sangere og Kim Nowak-Zorde, som er kapelmester i The X Orchestra, der fredag efter fredag har leveret musikken til det populære underholdningsprogram X Factor.

Fremragende festband

De tager udgangspunkt i de største pop, disco og souls hits gennem tiden – fra 1960’erne og 70’erne og frem til i dag. Bandet tager kunstnere som George Michael, Robbie Williams, Doobie Brothers og Earth, Wind and Fire under kærlig behandling og giver deres sange et nyt liv med et originalt tvist. De har et væsentligt bredere repertoire end andre etablerede jam- og showbands, og de finjusterer altid repertoiret, så det passer til publikum. De er derfor også et sikkert hit.

Bookes som:

Forespørg på Pop Fever

Send en uforpligtende forespørgsel på Pop Fever og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  ”Mange tak til jer hos Xclusive Entertainment!

  Jeg er rigtig godt tilfreds med musikken. Synes at både Popfever og Outlandish gjorde det vildt godt. Vi havde en ekstremt god fest og det var begge bands med til at bidrage med :-).

  Så ingen klager herfra :-)!

  Venlig hilsen”

  HELLE NIELSEN, EVENT- & MARKETING COORDINATOR / INTERACOUSTICS

  ”Pop Fever gjorde festen til noget helt specielt – først med en intimkoncert på 20 minutter der gik lige i hjertet og bagefter med 2 timers dans til musik, du bare må danse til.”

  ANITA BLIKDAL PEDERSEN / PFA PENSION

  ”Det var en rigtig god fest med en supergod stemning.

  Tilbagemeldingerne fra kollegerne er udelukkende positive, og de fremhævede især Henrik Svanekiær som fænomenal og Pop Fever. Hold da op – de var fantastiske! Det fremgik vist også tydeligt af antallet af mennesker på dansegulvet.”

  BIRGITTE BROSTUP VAN GENNIP / CHR. HANSEN, CULTURES & ENZYMES DIVISION

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.