The bottle boys band

The Bottle Boys

Du skal booke Bottle Boys fordi

Mangler du et underholdende og anderledes indslag til dit arrangement? Så er Bottle Boys det, du leder efter!

Konceptet er enkelt. Det går kort og godt ud på, at Bottle Boys puster på livet løs i deres ølflasker og fremelsker coverversioner af populære internationale sange.
Der er tale om et unikt musikalsk show i særklasse, der udføres på flasker og KUN flasker!

Flaskerne der gik viralt

Det lyder simpelt, men ikke desto mindre er Battle Boys’ optrædener blevet massive succeser. Flere af deres coverversioner er gået verden rundt. De fik fx et viralt verdenshit med deres version af Michaels Jacksons ”Billie Jean”. Den opnåede imponerende 6.636.246 visninger på YouTube. Af andre store succeser kan nævnes deres coverversion af ”Call me maybe” med 1.210.508 visninger. ”Under the Sea” med 1.344.349 visninger. Og ”Party Rock Anthem” med 709.576 visninger.

Bottle Boys kan bookes til levere en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige til jeres arrangement, og de vil med garanti give jeres gæster en oplevelse, de ikke havde regnet med.

Bookes som:

Forespørg på The Bottle Boys

Send en uforpligtende forespørgsel på The Bottle Boys og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  ”Vi havde den kæmpe fornøjelse af, at have Bottle Boys til at optræde og udstille på Nordens største HR messe: Træfpunkt HR 2016.

  De skabte godt humør, fik folk til at danse og ikke mindst grine rigtig højt og meget, med deres fremragende blanding af rytmik, musik og retorik.

  I evalueringen af messen har udstillere og besøgende skrevet feedback som: ’Bedste underholdende indslag på messen nogensinde’ og ’Vi har stadig ondt i kinderne af at grine og synge med’.

  Vi håber at få fornøjelsen af, at byde ’flaskedrengene’ velkomne igen en anden god gang.”

  DANIEL JILL SØRENSEN / DANSK HR

  "Bottle Boys var forrygende, underholdende, sjove, unikke og de gjorde det helt umuligt at sidde stille. De skal opleves."

  LENE HØJER ANDERSEN / NOVO NORDISK

  "Vi har haft Bottle Boys med til ’Late Night Lørdag’ to gange inden for det sidste år, og begge gange overgik deres optræden vores vildeste forventninger. Bottle Boys leverer et super fedt show, som hver gang får salen op at stå!"

  CHARLOTTE KJÆR / NØRREBRO TEATER

  “I invited the Bottle Boys to play at our festival for two days. I think before the festival nobody of our visitors knew them but after their first performance they already had a group of screaming fans! The guys were the highlight of our festival and they know how to rock!”

  MATTI KUKKONEN / KYMIJOKI BEER FESTIVAL

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

  notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.