kenneth-k-booking

Musikquizzen med Kenneth K

Kenneth K bookes direkte her

Kenneth’s erfaring som vært er slående, og han er eminent til at underholde publikum, hvorfor hans programmer ofte har et stort og trofast publikum. Han favner bredt og alle kan deltage.

Et oplagt valgt til firmafesten som quiz master, DJ eller konferencier

Kenneth er et oplagt valg, hvis der skal quizzes til en firmafest, julefrokost eller et andet arrangement. Kenneth er den perfekte quiz-master, og han har kategorierne klar, så I kan dyste i eksempelvis musik fra 80’erne eller 90’erne. Det behøves dog ikke kun handle om musik. Hvis I ønsker det, så kan Kenneth også tage udgangspunkt i emner fra jeres arbejdsdag, virksomhedens historie, eller hvad I ellers kunne tænke jer. Med Kenneth ved roret kan quizzen skræddersyes til lige netop jeres arrangement og ønsker.

En aften med Kenneth K som DJ eller quiz vært er et forrygende indslag til festen. Han vil med sikker hånd styre løjerne, dele ud af sjove anekdoter og gøre arrangementet til en uforglemmelig oplevelse, som vil samle festen og give alle noget at snakke om.

Bookes som:

Forespørg på Kenneth K

Send en uforpligtende forespørgsel på Kenneth K og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  ”Vi havde en rigtig god fest. Musikquiz med Kenneth K var en kæmpesucces. Det var sjovt og underholdende. Han fik næsten ikke lov til at tage hjem bagefter. Det var virkelig en succes.”

  LINDIE TORP STEFFENSEN, HR OG KOMMUNIKATION / BANKINVEST

  "Hej Xclusive Entertainment. Det var en rigtig god fest vi havde, og musik quizzen med Kenneth K var en stor succes! I får kun thumbs up her fra."

  PIA TIMM HAGMANN /

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.