Per Vers Live

Book Per Vers Live Her

Per Vers er et af de største navne inden for dansk rap og genrens bedste tekstforfatter. Han har en ganske særlig forståelse for sproget. Det er blevet honoreret med Dan Túrell-medaljen, en hæderspris for sit årelange og kreative arbejde med det danske sprog.

Han tyr ikke til den klassiske rap om penge, biler, stoffer og kvinder. Han formår i stedet at omfavne emner som skatteproblemer, mobning, Netto-ansatte, vagabonderi og kaffe. Han bruger sproget ærligt, legende og kreativt. Hans personlige tone med den passende dosis hjemmegroet humor rammer den danske folkesjæl spot on.

Fænomenal og genrens bedste tekstforfatter

Som opvarmer er han ganske enkelt fænomenal. Han fungerede som opvarmning ved 113 shows på Frank Hvams udsolgte tour. Her forbløffede han aften efter aften publikum med sine utrolige evner som ordjonglør.

Bookes som:

Forespørg på Per Vers

Send en uforpligtende forespørgsel på Per Vers og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  ”Per Vers gav os et suverænt flot indblik i hvordan ordene bliver legende og vedkommende på vers.

  Per Vers skabte lige på stedet nye vers. Midt i Gadstrup kirke blev der fortalt meningsfulde og eventyrlige fortællinger på vers med de ord de unge og voksne gav ham. Det var en virkelig imponerende og vedkommende oplevelse. Hvordan han greb ordene og jonglerede med dem, så de blev sat sammen på spontane og nydannede vers. Også Bibelens budskab og fortællinger kom til orde i kirken ved Per Vers´ flotte og inspirerende vers."

  MALENE /

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

  notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.