Die Herren booking

Die Herren Band

Book Die Herren her - Et af DKs bedste livebands

Det er få kopibands, der har så stor erfaring som Die Herren. Bandet har eksisteret siden 1991, og de har dermed allerede kunnet fejre 25 års jubilæum. Siden deres debut har Die Herren været vidt omkring og spillet til flere store arrangementer. Bandet spiller cirka 80 koncerter om året og har turneret i det meste af Danmark, spillet i flere lande i Europa og været udsendt af forsvaret til flere krigsegne. De mange års erfaring og bandets imponerende versioner af U2s musik har gjort, at gruppen nærmest har kulturstatus i Danmark som et af de mest troværdige og autentiske kopibands i landet.

Fra skoleelever over bryllupper til soldater i Kosovo

Die Herren er uden tvivl et af de mest troværdige og autentiske kopibands, der findes i Danmark. Bandet kan optræde til alt og for alle. På deres musikalske CV finder man da også optrædener for både skoleelever, bryllupsgæster, pensionister på Amager og soldater i Kosovo, og de har optrådt til alt fra 10.000 mennesker på Skanderborg Festival til 16 mennesker på en terrasse i Ikast.
Uanset hvor de spiller og for hvem, er resultatet det samme: Publikum går glade hjem med smil på læberne og U2 på hjernen.

Det er bandets ambition at spille deres bedste koncert hver gang. Det gør ingen forskel, om de optræder på et lille intimt spillested, står på en stor festivalscene, eller om der er mange eller få publikummer – oplevelsen skal være lige overvældende hver gang – både for publikum og band. De er derfor også et sikkert hit uanset arrangementets størrelse.

Foto: Søren Zeuth

Bookes som:

Forespørg på Die Herren

Send en uforpligtende forespørgsel på Die Herren og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.