Die Herren booking pris

Die Herren Booking

Book Die Herren her - Et af DKs bedste livebands

Har du en gemt U2-fan i maven? Så er det din heldige dag. Die Herren giver nyt liv til sange som “With or Without You”, “One” og “Where the Streets Have No Name” i bedste U2 ånd. De turnerer rundt i hver en gade og stræde for at nå ud til så bredt et publikum som muligt; de har optrådt for udsendte soldater, plejehjemsbeboere, festivalgæster og alt derimellem. Die Herren gør det, som det irske rockband ikke selv kan gøre; føre musikken ud i livet på selv de små scener.

U2 lever videre gennem Die Herren

Selvom Die Herren ikke er nye på den danske musikscene, så er de stadig mindst lige så relevante den dag i dag, som da de startede i 1991. De har fundet en måde at viderebringe alt det bedste fra U2 – de gode tekster, den gode stemning og en helt eminent liveoptræden. U2 optræder sjældent for publikum på under 20.000 - men heldigvis sørger Die Herren for, at det er muligt for alle at høre U2’s bedste musik.

Foto: Søren Zeuth

Bookes som:

Forespørg på Die Herren

Send en uforpligtende forespørgsel på Die Herren og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.